Ruimtelijke plannen en nieuwe locaties

Hoe gebruik je gemeentelijke bekendmakingen om nieuwe locaties te vinden?

“De komende twee jaar willen we 20 nieuwe locaties in Nederland!”, “We willen fysiek dichter bij onze klant zitten!”,  “Wij zoeken locaties van minimaal 4.000 m2 en gratis parkeren.” U herkent uzelf in deze statements en zoekt met uw winkelketen of vastgoedbedrijf naar uitbreiding of verandering van uw vestigingen. Vervolgens zoekt u de media om uw ambitieuze groeiplannen kenbaar te maken. U wordt geïnterviewd en diezelfde dag nog verschijnen de koppen online: “Winkelketen X wil sterk uitbreiden met 20 nieuwe winkels in 2018”. De ambitie is neergezet, de boodschap gecommuniceerd. En nu?

Nu is het een kwestie van locaties zoeken, locaties tegen elkaar afwegen, huren of ontwikkelen en inrichten. Maar alles staat of valt bij de snelheid en volledigheid van een goede afweging van beschikbare nieuwe locaties. En daar zit de crux. Uw strategisch plan geeft duidelijk weer in welke gemeenten u zich wilt vestigen, maar hoe krijgt u van die 30 gemeenten nu een helder overzicht van geschikte locaties? Een overzicht met informatie die voor u relevant is om locaties tegen elkaar af te wegen. Een overzicht op perceelniveau, met gepubliceerde data, zoals bestemmingsplaninformatie, kavelomvang, parkeerinformatie, etc.

INSPECTER – Bekendmakingsservice

Inspecter heeft hiervoor een kosten efficiënte oplossing die veel menselijk speurwerk kan besparen: de bekendmakingsservice! Middels big-data-analyse worden op basis van klantgebonden zoektermen de digitaal gepubliceerde plannen van gemeenten gescand en beschikbare of geschikte locaties gefilterd. Waar u voorheen zelf gemeentebronnen en websites met geografische informatie moest doorzoeken en zelf lokaal moest informeren, kan de bekendmakingsservice van Inspecter dit nagenoeg volledig voor u overnemen! U wordt periodiek gevoed met nieuwe potentiële locaties op basis van uw zoekcriteria. Vervolgens kunt u met uw team de tijd besteden aan het interpreteren en kwalitatief beoordelen van nieuwe locaties! De bekendmakingsservice zorgt er zo voor dat u voor uw bedrijf nuttige geografische informatie automatisch in uw email of viewer krijgt, zonder onnodig veel tijd aan speur- en zoekwerk naar mogelijke locaties te besteden.

Voor meer informatie over Inspecter en de bekendmakingsservice: neem contact op met Ingrid van Sloun (ingridvansloun@inspecter.nl) of Henk van Gelderen (henkvangelderen@inspecter.nl), of bel ons op 085-1111685 om eens vrijblijvend kennis te maken met de bekendmakingsservice van Inspecter.

Interessant? Deel dit bericht.
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on print