KWALITEIT EN S.L.A.

De benefits van INSPECTER data op het gebied van ruimtelijke ordening zijn betere kwaliteit van het werk en vergrootte productiviteit. Dat geldt voor een ieder die zich professioneel met vastgoed bezighoudt. Bijvoorbeeld voor business devellopers op zoek naar een nieuwe locatie. Of voor beheerders van bestaande locaties. Big data is alleen maar interessant als de informatie ontsloten is, op tijd, correct en volledig is.

Onze beloftes

95% binnen één dag

Bij ons krijg je tenminste 95% van alle bekendmakingen op het gebied van ruimtelijke plannen geleverd binnen één dag en additionele 4,99% binnen maximaal 5 dagen. Ons systeem is zo geavanceerd dat we in alle gevallen, zelfs als de omschrijving niet goed is, of wanneer de overheid een onvolledige of foutieve bekendmaking publiceert, de bekendmaking op perceel niveau kunnen plaatsen.

Door onze producten ben je altijd op tijd, correct en volledig geïnformeerd. Dat betekent ook dat je daarna heel gericht te werk kan gaan, want het zoeken is al gebeurd. En dat betekent tijdwinst en dus verbeterde productiviteit.

We sluiten met al onze klanten een professionele SLA af, staan voor de kwaliteit van ons werk.

Meer informatie?

Wij komen graag bij jou langs voor het geven van meer uitleg en een live demo. Wij leveren ook maatwerk en kunnen alle informatie boven water halen.