Bestemmingsplananalyse

Wij maken voor onze klanten grootschalige bestemmingsplananalyses. Wij hebben alle bestemmingsplannen in onze database en zijn door onze specifieke expertise op het gebied van bestemmingsplannen in staat om deze te analyseren op de aspecten van enkelbestemming, functie-aanduiding, bedrijfs- en milieu categorieën; zelfs gescande pdf-documenten worden in de analyse meegenomen. Zo brengen wij elk perceel van Nederland volledig in beeld heeft. Voor onze klanten hebben we reeds miljoenen percelen en tienduizenden bestemmingsplannen op deze wijze in kaart gebracht en gepubliceerd op onze ProViewer.

Volledige Analyse

HOE GEBRUIKEN ONZE KLANTEN DE BESTEMMINGSPLANANALYSE

Onze klanten maken een duidelijke afweging: de kosten van onze bestemmingsplananalyse wegen totaal niet op tegen het vinden van het juiste perceel, dat precies die bestemming heeft die nodig is in het gebied van keuze.

Onze klanten weten dat het vinden van de witte vlek een hels karwei is als je dat moet doen met de standaard middelen zoals Google. Niet iedereen is in staat om een team van business ontwikkelaars en analisten in huis te bekostigen. En gemeentes staan niet altijd te springen om te helpen. Slim zijn levert geld op.

Meer informatie?

Wij komen graag bij jou langs voor het geven van meer uitleg en een live demo. Wij leveren ook maatwerk en kunnen alle informatie boven water halen.