Bekendmakingservice

Inspecter is de nr. 1 in Nederland op het gebied van betrouwbare publicatie en diepgaande analyse van de bekendmakingen van de Nederlandse overheid. Wij zijn overheid.nl en ruimtelijkeplannen.nl inéén. Elke dag worden alle publicaties op het gebied van WABO, Waterschap alsook de bestemmingsplannen met de contouren binnengehaald, gerubriceerd, en gepubliceerd in onze viewer. Wij leveren de bekendmakingen aan gefilterd op jouw zoektermen en in het gebied waarop jij focust, bijv. gemeente, postcode of provincie, of gewoon heel Nederland. Dat geeft rust en zekerheid: je mist nooit meer iets en weet alle nieuwtjes op de dag van de publicatie.

Analyse van alle bekendmakingen

WAAR GEBRUIKEN ONZE KLANTEN DE DATA VOOR?

Onze klanten gebruiken de bekendmakingsdienst vooral om twee redenen. Ten eerste kunnen zij hun omgeving beter beheren, op tijd bezwaar aantekenen als de gemeente bijv. een nieuw verkeersplan lanceert.  Of wanneer de concurrentie gaat verbouwen.

In de tweede plaats zien onze klanten kansen ontstaan op nieuwe locaties. Als er iets beweegt in het gebied waar u een nieuwe locatie zoekt, dan zie je dat. Je kunt dan proactief en veel gerichter met bijv. de gemeente gaan praten.

Een bijkomend voordeel voor onze klanten is de zekerheid dat ze nooit meer wat missen en dat zij altijd volledig geïnformeerd zijn. Onze klanten hebben altijd als eerste de informatie, hebben als eerste de analyse van wat er werkelijk aan de hand is paraat. En wat een tijdwinst!

Meer informatie?

Wij komen graag bij jou langs voor het geven van meer uitleg en een live demo. Wij leveren ook maatwerk en kunnen alle informatie boven water halen.