Over ons

Wij zijn 3 ondernemers van diverse achtergrond. Wat ons bindt is geloof in de enorme potentie van big data. Om dit potentieel te benutten voor data op het gebied van ruimtelijke ordening, hebben we in 2015 Inspecter opgericht. Onze eerste activiteit was het correct en volledig publiceren, ordenen en analyseren van bekendmakingen.

We zijn nu een paar jaar verder, en hebben een echt platform ontwikkeld, dat veel meer data dan “slechts” ruimtelijke ordeningsdata kan publiceren. Onze klanten zijn met behulp van ons platform bezig hun eigen data-omgeving te creëren, waar verschillende data in binnenkomen, die gecombineerd wordt tot visuele analyses met voorspellend vermogen. Wij geloven samen met onze klanten in de kracht van correcte en volledige data en de waarde van de analyses die je met behulp van deze data kan maken.

Wij weten: het gaat goed maar het glas is pas half vol – de bijdrage van big data aan productiviteitsverbetering is pas net begonnen. Er is nog zoveel data die niet gebruikt wordt. Wij zijn er trots op dat Inspecter een bijdrage kan leveren aan het ontsluiten en mobiliseren van big data!

KLANTENBELOFTE

Wij zijn een partner voor onze klanten, geven de klant het eigendom terug over de eigen data. Wij maken het met ons platform mogelijk dat onze klanten hun eigen data kunnen opslaan, ontsluiten, ordenen en structureren. Wij maken samen met de klant analyses die de klant de mogelijkheid geven om in een in een steeds voller Nederland kansen te benutten en risico’s te vermijden.

General Manager met verleden in retail en consumer goods. Heeft een passie voor aansturing en bedrijfsorganisatie.

Henk van Gelderen

strategy & business development
Process Manager. Ontwikkelt, ontwerpt en bouwt retail projecten. Zijn passie is het ontsluiten en bereikbaar maken van big data.

Robert Savelkoul

innovation & product development
Management adviseur & coach voor organisaties op het gebied van organisatie inrichting en de transformatie van werk.

Jan Paul van den Berg

process solutions