Locaties en het gesprek met de gemeente.

Op tijd in gesprek met de gemeente waar jouw locaties zich bevinden? Of liever gefrustreerd want je bent (te) laat?!

Voor iedere vastgoedbezitter wel bekend… soms verandert de omgeving van jouw locaties vastgoed zonder dat je dit doorhad. Je hád het kunnen weten, maar je wist het niet. Balen, in the heat of the moment stap je op de gemeente af en pas je spierballentaal toe. Een verhit gesprek volgt, want de tijd tikt. Jullie gaan, onbevredigend voor beide partijen, geïrriteerd uit elkaar. Procedures zijn nu éénmaal procedures met vastomlijnde tijdskaders en voorwaarden. Je moet de volgende keer gewoon op tijd geïnformeerd zijn!

Inspecter biedt hulp

Natuurlijk is dat zo. En daar denken wij bij Inspecter net zo over. Inspecter biedt een online tool die ervoor zorgt dat gemeentelijke bekendmakingen, zoals vergunningsaanvragen, snel en overzichtelijk onder je aandacht komen. Inspecter zoekt in de directe omgeving van jouw locaties of gemeentes. Door vervolgens te filteren op zoekwoorden die corresponderen met relevante bedreigingen voor bijvoorbeeld jouw winkelketen, ben je snel op de hoogte.

Je kunt urgente bedreigingen filteren en je effectief verdiepen door direct door te klikken op de gedane vergunningsaanvraag. Hiermee bespaar je tijd en het geeft je ruimschoots de tijd om nader te informeren bij de gemeente. Maar dan wel op ontspannen wijze en bovenal zelfverzekerd… want Inspecter linkt je meteen met de juiste informatie!

Bekendmakingen voor je locaties

Wij leveren onze data in onze ProViewer – een superhandige en gebruiksvriendelijke viewer die je bovendien de gelegenheid geeft je eigen data letterlijk op de kaart te zetten. Dat leidt tot nieuwe combinaties van data en daarmee tot nieuwe inzichten en analyses.

Voor meer informatie over Inspecter en de bekendmakingsservice en de cases die we al hebben opgelost: https://inspecter.nl of neem contact op met Henk van Gelderen (henkvangelderen@inspecter.nl)  om eens vrijblijvend kennis te maken met de bekendmakingsservice van Inspecter.Op tijd in gesprek met de gemeente

Interessant? Deel dit bericht.
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on print