Dataplatform

Van alle data in eigendom van organisaties, wordt slechts 10% gebruikt. De reden: men weet niet waar de data zijn, hoe de data te vinden, of op te slaan of te ontsluiten. Het Inspecter platform is het platform van big data voor vastgoed NL dat helpt om dit probleem op te lossen en data dat te laten doen wat ze moeten doen, namelijk: voorspellingen maken.

Hoe doen we dit?

Ten eerste leveren we zelf data aan klanten, bijv. bekendmakingen (gefilterd op zoekwoorden), bestemmingsplan analyses, klantenkaarten. Vervolgens publiceren we deze data samen met data van onze klanten, zoals bijv. 3D-BIMdata. Vaak worden daar ook nog data aan toegevoegd van derde partijen, zoals retail data van Locatus of publieke CBS-data.

Al deze data worden op de ProViewer ontsloten in de vorm van datalagen, waarmee je verschillende combinaties kan maken om tot betere analyses te komen.

Op deze wijze heeft onze klant een eigen omgeving waar je data kunt visualiseren. Want het blijft gelden: a picture tells more than a thousand words.

INSPECTER PROVIEWER

De basis van het Inspecter dataplatform is de ProViewer.
De ProViewer levert standaard:

HOE GEBRUIKEN ONZE KLANTEN DE PROVIEWER?

De ProViewer wordt door onze klanten gebruikt als een web-based eigen data omgeving, waar eigen data op worden geplaatst en ontsloten. Daarnaast importeren onze klanten andere, publieke of niet-publieke data om tot betere analyses te komen. Inspecter is voortdurend op zoek naar nieuwe databronnen om aan de vragen van de klanten tegemoet te komen.

Een belangrijk punt voor onze klanten is, dat het Inspecter platform extreem goedkoop is: web-based, geen eigen ontwikkeling en onderhoud van eigen software vereist, dus snel en goedkoop want de platform structuur en software wordt geshared door alle klanten.

Bij dat alles voldoet het Inspecter platform aan de veiligheidsnormen van het Nederlandse Ministerie van Defensie. Klanten zijn zorgvuldig afgeschermd van elkaar, en de ervaring is dat er zich ook nooit problemen voordoen.

Meer informatie?

Wij komen graag bij jou langs voor het geven van meer uitleg en een live demo. Wij leveren ook maatwerk en kunnen alle informatie boven water halen.